Skæg & Ballade
vi fortæller historier

Man kan heldigvis godt være seriøs, selvom man har glimt i øjet...

Var historieundervisningen blot blevet fortalt som historier,
så ville den aldrig blive glemt
— Rudyard Kipling

Hos Skæg & Ballade er vi overbeviste om, at der er en god historie i ALT. Vores opgave er at hjælpe vores kunder med at grave den frem og fortælle den bedst.

Skæg & Ballades kommunikationskompas

Vi arbejder ud fra en metode, hvor vi altid angriber udfordringen fra alle fire verdenshjørner. Hos os er det et dogme, at vi idéudvikler os frem til minimum fire forskellige vinkler på en fortælling. Det gør vi, så vi med sikkerhed kan sige, at vi har afsøgt de muligheder der er, for at præsentere den bedste historie.
Som kunde vil du blive præsenteret for minimum to forskellige tilgange til din problemstilling. Allerhelst tilgange, der stikker helt i øst og vest. Vi tror på, at fortællingen bliver mest ægte og levende, når vi er helt ude og afsøge grænselandet. Sammen arbejder vi os frem til den løsning, der fungerer bedst - kommunikativt og for kunden.

Tæt og tillidsfuldt samarbejde

Du bidrager som kunde med din viden omkring virksomheden/projektet, og vi byder ind med sparring omkring dramaturgi, fortællestruktur, virkemidler og formater. Vi mener, at den bedste fortælling opstår i synergien ved, at vi arbejder tæt sammen og kombinerer vores viden. Derfor må du som kunde hos Skæg & Ballade påregne at dele tid og tanker med os i processen. Det vil i sidste ende resultere i det bedste produkt for dig og din virksomhed.

To hjerner er bedre end én

Skæg & Ballade består af en journalist og en fotograf, der arbejder sammen om at løse din opgave. Vi sætter altid begge kompetencer i spil - uanset hvilken opgave vi løser. Det gør vi for at sikre, at din fortælling står skarpest, og fordi at det altid vil bidrage positivt, at en historie tilgås fra mange sider. Det er i denne proces, at vi blandt andet vurderer, hvilket format, der egner sig bedst til netop din historie.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Skæg & Ballades arbejdsmetoder, inviterer vi dig gerne en tur ind i maskinrummet. Vi brænder for det, vi laver, og vil meget gerne udveksle viden og erfaringer med andre. Skriv til os, så tager vi en kop kaffe!

Ofte er realiteterne for komplekse. Historier giver dem form
— Jean Luc Godard