Skæg & Ballade
vi fortæller historier

Vi vil gerne dele vores tanker og erfaringer med dig!

Hvad har vi lavet og lært i Skæg & Ballade? Følg med ‘backstage’, når vi tager på opgave, og læs om vores udfordringer og løsninger.

BLOG: Så skal jeg da ellers lige love for, at vi kom i gang...

Er du sunshine mand! Det er edderrødme gået stærkt på det seneste.

For halvanden måned siden gik vi i luften med nyt firma, nyt website og en masse nye drømme. Siden er opgaverne VÆLTET ind fra nær og fjern. Vi er glade og stolte, og ikke mindst taknemmelige for et netværk, der uden tøven har spredt vores navn og rygte vidt og bredt.

I går var en slags status. Her røg de første fakturaer af sted. En festdag for det lille firma, og et lillebitte indtryk af, hvad vi kan forvente os af fremtiden. Det ser heldigvis lyst over lovende ud :)

For blot at nævne en række ting, der er sket siden sidste blog, så har vi:

  • Produceret en god håndfuld videoer for en række virksomheder og eventarrangører. Du kan se et udpluk her.
  • Skudt redaktionelle billeder af to prinser, portrætter af IT ingeniører og reportagebilleder fra en Virtual Reality konference. Nogle af dem kan du se her.
  • Skrevet tekster om tillid til leverandører i IT-branchen samt Michelin-kokke, ginsmagning og jazzkoncerter.
  • Filmet med drone til både en rockerbegravelse og lancering af et elevskabt kunstværk på taget af en skole.
  • Etableret fremtidige samarbejder med en lang række aktører inden for spændende områder som bl.a. teater, dans, boksning, keramik og beredskab!
Skaeg.jpg

Ved siden af, har vi lært en masse om os selv og hinanden. Fået spontan optur på over, hvor fedt det er at løse opgaver sammen, kløet os simultant i skægget over kompliceret virksomhedslovgivning, delt sjove og fjollede visitkort ud på Northside Festival og ikke mindst drukket litervis af god kaffe!

Og selvom opgaverne er mange og sjove, er der stadig plads på balkortet. Synes du, det kunne være sjovt at lege, så giv os et ring, eller send en mail. Så snupper vi en kop kaffe og en snak om, hvordan vi bedst muligt kan løse din kommunikative udfordring! Indtil da, er du mere end velkommen til at følge Skæg & Ballades hverdag på facebook og instagram, hvor vi inviterer backstage i en travl og sjov hverdag.

- Gorm & Jakob