Skæg & Ballade
vi fortæller historier

Hvad inspirerer os?

Blandt mange gode intentioner og forsøg, viser der sig en gang imellem en stjerne på markedsføring- og kommunikationshimlen, der lyser lidt mere end de andre. Her samler vi nogen af dem, vi synes fortjener point for uovertruffen storytelling!

Kunsten at tilføre merværdi til en '96 Honda Accord med storytelling

Max Lanmans kæreste skulle sælge sin Honda Accord fra 1996. Heldigt for hende, havde Max erfaring med at producere bilreklamer for bl.a. Chevrolet, og vidste præcis, hvordan den historie skulle skæres…

Ved at vende klichéen om en bilreklame på hovedet, og tilføre rå mængder af humor, skabte parret et viralt hit. Vi elsker nemlig at blive forstyrret i vores vanetænkning. Og bilen - den blev selvfølgelig solgt!

Credits:

Skæg & BalladeComment